Work, no work, work? No work, yes! Work.
21 november 2010 - Sydney, Australië
Goedendag weer eens,
Ja zo af en toe denk ik nog wel aan die blog en komt er wat nieuws op.
Over een klein maandje ga ik weg uit Sydney en dan zal het wel wat toenemen.
Aangezien ik dan daadwerkelijk wat te vertellen heb over reizen etc.
Het is hier eigenlijk net als thuis met de nodige uitzonderingen links en rechts.
Werken, eten, slapen en los in het weekend is de instelling van de week.
Ook al is weekend daar waar ik vrij heb en de week daar waar ik werk, dagen doen er niet toe.
Elke dag is toch essentieel hetzelfde hier.
Sinds mijn afgelopen update zijn er wel een aantal dingen gebeurd.
Na mijn onstlag als nacht manager is de cashflow wat afgenomen en moet het wat rustiger.
Dan ga je stom een keer uit met wat te veel geld op zak.
Zo word je wakker zonder herinneringen of wisselgeld.
Huur moet weer betaald worden en deze kleine dingen hebben het sparen wat teruggezet.
Eerlijk gezegd had ik iets in deze trend wel aan zien komen aangezien het te goed ging.
Thailand is helaas niet meer realistisch in mijn budget te drukken.
Omdat Tasmanie onderweg naar Adelaide is waar we nogal snel willen zijn zit ik te twijfelen tussen Tasmanie en Perth eventueel, de westkust schijnt ook echt prachtig te zijn.
Of ik ga op de terugweg langs Tasmanie, maar vliegen is goedkoper dan de bus.
Alles moet nog maar weer eens goed bekeken worden.
Voor nu staat het in ieder geval vast dat ik over een maand Sydney uit ga.
Met hoeveel geld of voorbereiding ik aan deze reis begin weet ik nog niet, maar dat is backpacken.
Niets is zeker en het mooie is dat het ook allemaal niet hoeft want je bent alleen.
Als je te laat opstaat of een dag later vertrekt dan is er niemand boos of teleurgesteld.
Heb je een paar dagen geen werk en lekker geluierd dan maakt dat niet zo veel uit.
In dat opzicht heb ik ook niet echt veel zin om weer naar huis te gaan.
Deze datum zit er helaas al wel weer aan te komen aangezien begin Feb. mijn wederkeer is.
Op 7 Februari vertrek ik vanuit Sydney naar Hong Kong om vervolgens op de 8e op schiphol te staan.
Dus nog 2 / 2,5 maand en ik ben weer thuis, het gaat hard.
Deze prachtige pentium 2 met een internet connectie van 0,001 kb/s wil ook geen foto's uploaden.
Soms word je wel wat flauw van die toeristische reclame overal, super internet hier, mega internet daar, en het zijn allemaal schroothopen met kruipend internet.
Helaas, misschien wil de volgende PC wel foto's uploaden.
Tot dan!
Bob.
Vince:28 november 2010Hehe, een update. :p Goed om te horen dat je weer eens huiswaarts komt. Anyways, succes nog met je laatste 2.5 maand. ;)
Tim:6 december 2010Zozo, al bijna weer terug dus.. Mijn oma laat al een hok bouwen voor de kangoeroe. Maar we drinken d'r eentje als je terug bent. Ik denk dat er genoeg te vertellen is. Zowel van jou als van mij.